Αναλαμβάνουμε το digital marketing της επιχείρησής σας

Η ολιστική προσέγγισή μας στο σχεδιασμό, το branding, το μάρκετινγκ και την ανάπτυξη, θα σας βοηθήσει να επιτύχετε αποτελέσματα, πέρα από τις προσδοκίες σας.

Οι Υπηρεσίες μας

Παρέχουμε ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις, αναλαμβάνοντας την επικοινωνία και τη διαφήμιση της επιχείρησής σας. Παράλληλα διαθέτουμε μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις διαχείρισης στόλου οχημάτων (fleet management).

Η δουλειά μας

Αναπτύσσουμε και εφαρμόζουμε στοχευμένες στρατηγικές και καμπάνιες στους πελάτες μας, ώστε να ισχυροποιήσουν το brand τους & να προσελκύσουν νέους αγοραστές.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το Blog μας

Δείτε τις τελευταίες μας δημοσιεύσεις σχετικά με το digital marketing, την υπηρεσία SEO, την Διαχείριση Στόλου Οχημάτων και άλλα θέματα.

  • NFT στο digital marketing

Ο ρόλος των NFT στο digital marketing

4 Μαρτίου, 2023|

Αν και το digital marketing αποτελεί σχετικά καινούριο κλάδο του marketing, έχει ήδη ξεκινήσει να εμφανίζει σημάδια κορεσμού.

Διαβάστε το Blog μας

Τι λένε οι πελάτες μας

Η υποστήριξη της ΠΑΥΛΑ Α.Ε. για εφαρμογές στον πολιτιστικό τομέα είναι ευέλικτη και καινοτόμος. Προσβλέπουμε σε πολλές ακόμα συνεργασίες με την βιβλιοθήκη μας.
Συνεργαζόμαστε με την Pavla S.A. εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια, με αξισοημείωτα αποτελέσματα. Η ομάδα της είναι υπεύθυνη για το e-shop, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάθε διαφημιστική καμπάνια της επιχείρησής μας. Οι γνώσεις και η εμπειρία της εταιρείας στο ψηφιακό μάρκετινγκ έχουν συνεισφέρει σημαντικά στην κερδοφορία της επιχείρησής μας. Θα τους συνιστούσα χωρίς δεύτερη σκέψη!
Μιχάλης Βόττας, ChristHellas
Η ομάδα της Pavla S.A. έχει αναλάβει τη διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τις χορηγούμενες διαφημίσεις και την αναδιαμόρφωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας του Phaos Santorini Suites, συμπεριλαμβανομένης κάθε είδους συνεργασίας με τρίτα brands και επιχειρήσεις. Έκτοτε, η απήχηση του brand και η αλληλεπίδραση με το κοινό αυξάνονται διαρκώς.
Γιάννης Γιαννόπουλος, Phaos Santorini Suites
Η συνεργασία μου με την Pavla S.A. είναι νέα, όμως πολλά υποσχόμενη! Κατόπιν της κατασκευής μιας καλαίσθητης και πλήρως λειτουργικής ιστοσελίδας, δε δίστασα στιγμή να εμπιστευτώ στην Pavla S.A. τη διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τη στρατηγική χορηγούμενων διαφημίσεων της επιχείρησής μου. Τα αποτελέσματα, μέχρι στιγμής, είναι άκρως ικανοποιητικά!
Ελίζα Τζόβα, Dietcare
Αναπτύξαμε μια σπουδαία συνεργασία με την ΠΑΥΛΑ Α.Ε. Η αφοσίωσή τους στα έργα και τους ιστοτόπους μας είναι εμφανής από όλες τις απόψεις. Εκτιμούμε την προσοχή τους στη λεπτομέρεια και την δημιουργική τους προσέγγιση, ώστε να μεταφέρουν την ιδέα μας “online”.
Κωνσταντίνος Θανασάκης, Ίδρυμα Λασκαρίδη

Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με την ομάδα της ΠΑΥΛΑ Α.Ε., ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου. Έξυπνοι, φιλοπερίεργοι άνθρωποι, κάνουν την αποστολή σας δική τους και ευτυχώς έχουν τις δεξιότητες που χρειάζεται για να κάνουν αυτό το κοινό όνειρο πραγματικότητα.

Η εμπειρία μου στην Pavla SA μπορεί να συνοψιστεί σε τρεις λέξεις: Εμπιστοσύνη, Δέσμευση και Ειδίκευση. “Εμπιστοσύνη” γιατί γνωρίζω ότι η ομάδα της Pavla SA θα εφαρμόσει τις κατάλληλες λύσεις για μένα. “Δέσμευση” επειδή αισθάνομαι ότι διαχειρίζονται τα έργα μου με μεγάλη προσοχή και φροντίδα. “Ειδίκευση” γιατί η εφαρμογή μου είναι περίπλοκη, αλλά η Pavla κατάφερε να την πραγματοποιήσει!

Η ομάδα της PAVLA έθεσε εξαρχής ως προτεραιότητα την κατανόηση της αποστολής του Equity Maps®. Θέτοντας βασικές ερωτήσεις αντιλήφθηκαν πλήρως το όραμα μας και τι αναζητούν οι χρήστες της εφαρμογής μας. Με δημιουργικότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια οι παρεμβάσεις που πρότειναν στο UI & UX αποδείχτηκαν ζωτικής σημασίας. Χαρακτηριστικό της συνεργασίας μας ήταν το ανοιχτό μυαλό και η προθυμία τους να συζητήσουν νέα features και ιδέες.

Συνεργαζόμαστε με

Σκέφτεστε το καλύτερο για την εταιρεία σας;

Αφήστε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ