Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες Search Engine Optimization (SEO) που εγγυώνται την αύξηση της αναγνωρισιμότητας και, κατ’επέκταση, την επιτυχή προώθηση του brand σας. Εφαρμόζουμε μία ολιστική προσέγγιση, προκειμένου να ενισχύσουμε την αποτελεσματικότητα της προβολής της διαδικτυακής σας παρουσίας στις μηχανές αναζήτησης.

Η απόδοση μίας καμπάνιας SEO βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με την ποιότητα της συνεργασίας ανάμεσα στον πελάτη και την εταιρεία. Για το λόγο αυτό, πάντοτε μεριμνούμε για τη διατήρηση μίας στενής εργασιακής σχέσης με τον εκάστοτε πελάτη μας, καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

Αντιλαμβανόμαστε ότι το SEO φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα, μόνο αν στοχεύει στο κοινό που ενδιαφέρεται πραγματικά στην ιστοσελίδα σας. Επιβάλλεται, επομένως, η συνεργασία με ένα agency που διαθέτει πραγματική γνώση σχετικά με τη λειτουργία του SEO και το πως αυτή θα φέρει τη μέγιστη δυνατή απόδοση της επένδυσης (ROI).

Αυτός, άλλωστε, είναι και ο λόγος για τον οποίο η έρευνα αγοράς αποτελεί σπουδαίο μέρος της προσέγγισής μας. Αφού διερευνήσουμε τους όρους που χρησιμοποιούν οι χρήστες κατά την αναζήτηση προϊόντων ή υπηρεσιών που σχετίζονται με την επιχείρησή σας, η ομάδα μας χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό τεχνικών για να τους αξιοποιήσει. Το αποτέλεσμα είναι μια εντυπωσιακή εκτόξευση της κερδοφορίας της επιχείρησής σας, και όχι απλά μία περιστασιακή αύξηση στα κλικ της ιστοσελίδας σας.

Στρατηγικές SEO

Αφού αναλύσουμε προσεκτικά τις τρέχουσες επιδόσεις της επισκεψιμότητας ιστοσελίδας σας, με βάση τη βιομηχανία και το κοινό-στόχο σας, καταρτίζουμε ένα πλάνο δράσης που συνδυάζει τη χρήση διαφόρων στρατηγικών SEO, όπως:

On-site βελτιστοποίηση

Φροντίζουμε για τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας, των meta tags, της διαδρομής και της δομής της πλοήγησης, καθώς και των τίτλων και της συνολικής δομής, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στους όρους αναζήτησης που χρειάζεται να στοχεύσουμε.

Off-site SEO 

Ειδικευόμαστε στη δημιουργία προγραμμάτων προβολής, που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε συνδέσεις υψηλής ποιότητας μέσω τρίτων σχετικών ιστοσελίδων. Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες, φροντίζουμε ώστε η απόκτηση συνδέσμων να επικεντρώνεται αποκλειστικά σε συνδέσμους που οδηγούν σε απτές βελτιώσεις της κατάταξης της ιστοσελίδας σας.

Τοπικό SEO

Το διαδίκτυο είναι η πλέον αποτελεσματική και γρήγορη λύση, για κάθε καταναλωτή που ενδιαφέρεται να βρει προϊόντα ή υπηρεσίες με προσαρμοσμένο γεωγραφικό εύρος. Η τοπική αναζήτηση αποτελεί έναν εύκολο και αποδοτικό τρόπο για να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα του brand σας και να δημιουργήσετε νέες προοπτικές κερδοφορίας.

Δημιουργία Landing page 

Η έμπειρη ομάδα μας ειδικεύεται στην ανάπτυξη landing pages με αποδοτικούς συνδυασμούς λέξεων-κλειδιών, με στόχο την προσέλκυση την προσοχής των χρηστών στις μηχανές αναζήτησης. Οι προσεγμένες και φιλικές προς το χρήστη σελίδες θα εμπλουτίσουν το περιεχόμενό σας με γνώμονα την απήχησή τους στο κοινό-στόχο σας.

Στρατηγική SEO & Content Marketing 

Η παραγωγή και δημοσίευση εκτενούς περιεχομένου βοηθά την ιστοσελίδα σας να κατατάσσεται υψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης. Από πλευράς μας, εγγυόμαστε την ανάπτυξη μίας στρατηγικής marketing που προσανατολίζεται στη λειτουργία του αλγορίθμου των μηχανών αναζήτησης και θα αναδείξει νέες πωλήσεις μέσω της ιστοσελίδας σας.

Η επιτυχία είναι μερικά κλικ μακριά!