Με πολυετή εμπειρία και αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχιών, η ομάδα της Pavla S.A. εγγυάται την παροχή βέλτιστων υπηρεσιών στον τομέα του ψηφιακού marketing, που θα εδραιώσουν την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας στην αγορά και θα χτίσουν μία σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στο brand σας και το κοινό του.

Ολιστική προσέγγιση στην ψηφιακή σας στρατηγική

Παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες digital marketing, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες κάθε συνεργάτη μας. Η ομάδα μας θα αναλάβει κάθε πτυχή της διαδικτυακής σας παρουσίας και θα χτίσει μία ολοκληρωμένη στρατηγική στον τομέα του digital marketing, που θα αλλάξει ριζικά την εικόνα της επιχείρησής σας. Στο πλαίσιο της συνολικής σας στρατηγικής digital marketing, θα εστιάσουμε σε προκαθορισμένους κάθε φορά στόχους, όπως η αύξηση της αναγνωρισιμότητας του brand σας, η βελτίωση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας και η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών σας. Οι υπηρεσίες του digital marketing περιλαμβάνουν τις εξής επιμέρους δράσεις:

Στρατηγική Digital Marketing

Κάνουμε κάθε brand να ξεχωρίσει, να ανακαλύψει νέες προοπτικές κερδοφορίας και να ανοίξει νέα κανάλια επικοινωνίας με τους πελάτες του. Η μεθοδική εκπόνηση μίας αποτελεσματικής στρατηγικής digital marketing, που θα αξιοποιεί τον τεράστιο όγκο των πληροφοριών του διαδικτύου προς όφελος της επιχείρησής σας, είναι η ειδικότητά μας. Διερευνώντας διεξοδικά τις παραμέτρους της αγοράς, τις τάσεις του αγοραστικού κοινού και την τακτική των ανταγωνιστών, η ομάδα μας θα θέσει τους πλέον ρεαλιστικούς στόχους για εσάς.

Marketing Περιεχομένου

Η συνεχής δημοσίευση περιεχομένου υψηλής ποιότητας, που να ανταποκρίνεται στο προφίλ του κοινού σας, είναι απαραίτητη για την εδραίωση κάθε brand στο online περιβάλλον και τη διαφοροποίησή του έναντι του ανταγωνισμού. Το ελκυστικό περιεχόμενο ποικίλης ύλης που θα συντάξουμε για λογαριασμό σας, θα προσελκύσει νέους επισκέπτες, θα διατηρήσει τους υπάρχοντες και θα ενισχύσει την αναγνωρισιμότητα του brand σας.

Social Media Marketing

Το social media marketing αποτελεί τον πλέον σύγχρονο τρόπο για τη δημιουργία μίας ουσιώδους σχέσης ανάμεσα στο brand και το κοινό του. Με πολυετή εμπειρία σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, το Instagram και το LinkedIn, η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε το επιθυμητό κοινό για το brand σας, με ευφάνταστες καμπάνιες social media marketing.

Email Marketing

Το email marketing είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την προώθηση οποιασδήποτε επιχείρησης, που δύναται να εδραιώσει τη θέση της επιχείρησής σας στην αγορά και να εκτινάξει τις πωλήσεις των προϊόντων/υπηρεσιών σας. Η εταιρεία μας παρέχει μία ποικιλία υπηρεσιών email marketing, μεταξύ των οποίων ο σχεδιασμός newsletter, η δημιουργία περιεχομένου και η διαχείριση λιστών email.

Διαφήμιση Στοχευμένου Περιεχομένου

Η διαφήμιση στοχευμένου περιεχομένου αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του digital marketing. Βασίζεται στη χρήση πληροφοριών που προέρχονται από τον ίδιο τον χρήστη, τις προτιμήσεις και επιθυμίες του, καθώς και το ιστορικό αναζητήσεών του. Αφήστε μας να επικοινωνήσουμε τη διαφήμση του brand σας σε εκείνους που πραγματικά ενδιαφέρονται να μάθουν για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, χρησιμοποιώντας εργαλεία, όπως το Google Ads και Analytics και τα landing pages.

Διαφημίσεις PPC (Pay-Per-Click)

Οι διαφημίσεις PPC (Pay-Per-Click) είναι ένα χρήσιμο εργαλείο μάρκετινγκ για την ανάδειξη της επιχείρησής σας, που θα εξασφαλίσει ένα μεγάλο αριθμό επισκέψεων στην ιστοσελίδα ή το προφίλ σας σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν επιθυμείτε την παρουσία της επιχείρησής σας στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης ή την προβολή του περιεχομένου σας σε χρήστες που ενδιαφέρονται για τον κλάδο σας, δεν έχετε παρά να μας εμπιστευθείτε.

Η επιτυχία είναι μερικά κλικ μακριά!