Είσαι αφοσιωμένος, εργάζεσαι σκληρά και με όρεξη; Έλα μαζί μας!

Ε

νδιαφέρεσαι να εργαστείς σε μια καινοτόμο εταιρεία που έχει πάθος με την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών στους πελάτες; Επικοινώνησε μαζί μας σήμερα.

Είμαστε αφοσιωμένοι στους πελάτες μας και επενδύουμε σε αυτούς. Επιτυγχάνετε περισσότερο σε ένα δημιουργικό, πρωτοποριακό και εξελισσόμενο περιβάλλον; Αν νομίζετε ότι αυτό σας ταιριάζει, επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε μια συνάντηση!

Προσφέρουμε εκπληκτικά προνόμια

Εξερευνήστε τις ανοικτές θέσεις μας για την επόμενη ευκαιρία στη σταδιοδρομία σας.

Ανοιχτές θέσεις εργασίας

Εξερευνήστε τις ανοικτές θέσεις εργασίας για την επόμενη ευκαιρία της σταδιοδρομίας σας.

Frontend Developer

Ψάχνουμε έναν εξειδικευμένο προγραμματιστή Angular για να συμμετάσχει στην ομάδα μας! Εάν είστε παθιασμένοι με την τεχνολογία, συνεχώς επιδιώκοντας να μαθαίνετε και να βελτιώνετε τις ικανότητες σας, τότε είστε ο τύπος του ατόμου που ψάχνουμε!

Android Developer

Ψάχνουμε έναν προγραμματιστή Android με πάθος για την προώθηση των τεχνολογιών κινητής τηλεφωνίας, που θα συνεργαστεί με την ομάδα μας για να σχεδιάσουν και να δημιουργήσουν διάφορες εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας.

iOS Developer

Ψάχνουμε για έναν προγραμματιστή iOS, ο οποίος θα παίξει βασικό ρόλο στην ομάδα μας. Ο προγραμματιστής του iOS θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας για συσκευές iOS.

Ειδικός digital marketing

Ψάχνουμε έναν ειδικό digital marketing για την ανάπτυξη, υλοποίηση, παρακολούθηση και βελτιστοποίηση των ψηφιακών καμπανιών μάρκετινγκ σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Πως γίνεται η διαδικασία πρόσληψης;

Είστε έτοιμοι για μια νεα επαγγελματική ευκαιρία;

Γίνετε μέλος της ομάδας μας, κάνοντας το πρώτο βήμα με το να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ