Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες SEO, οι οποίες εγγυώνται την αναγνωρισιμότητα και προώθηση του brand σας. Χρησιμοποιούμε μια πολύπλευρη προσέγγιση για να βελτιώσουμε την προβολή της διαδικτυακής σας παρουσίας στις μηχανές αναζήτησης.

Οι καλύτερες καμπάνιες SEO συμβαίνουν πάντα μέσω της συνεργασίας του πελάτη και της εταιρείας. Γι’ αυτό διατηρούμε πάντα μια στενή εργασιακή σχέση με όλους μας τους πελάτες καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Αντιλαμβανόμαστε ότι το SEO είναι αποτελεσματικό μόνο αν οδηγεί το κοινό που ενδιαφέρεται πραγματικά στην ιστοσελίδα σας. Πρέπει να έχετε τους κατάλληλους συνεργάτες που γνωρίζουν τη λειτουργία του SEO και να επιτύχετε μια μεγάλη απόδοση επένδυσης (ROI).

Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που η έρευνα αγοράς αποτελεί μεγάλο μέρος της προσέγγισής μας. Ανακαλύπτουμε όλους τους όρους που χρησιμοποιούν οι χρήστες κατά την αναζήτηση προϊόντων ή υπηρεσιών που σχετίζονται με την επιχείρησή σας. Η ομάδα μας στη συνέχεια χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό τεχνικών για να στοχεύσει αυτούς τους όρους. Το αποτέλεσμα είναι μια εντυπωσιακή βελτίωση του τζίρου της επιχείρησής σας και όχι απλά μια περιστασιακή αύξηση στα κλικ της ιστοσελίδας σας.

Στρατηγικές SEO

Αφού παρακολουθήσουμε προσεκτικά τις τρέχουσες επιδόσεις της ιστοσελίδας σας, με βάση τη βιομηχανία και το κοινό, δημιουργούμε ένα πλάνο χρησιμοποιώντας διάφορες στρατηγικές SEO, όπως:

On-site βελτιστοποίηση

Θα βελτιστοποιήσουμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, τα meta tags, τη διαδρομή και τη δομή πλοήγησης, τους τίτλους και τη συνολική δομή, σύμφωνα με τους όρους αναζήτησης που θέλετε να τονίσουμε.

Δημιουργία και απόκτηση συνδέσμων

Ειδικευόμαστε στη δημιουργία προγραμμάτων προβολής, που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε συνδέσεις υψηλής ποιότητας από άλλες σχετικές ιστοσελίδες. Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες, η απόκτηση συνδέσμων επικεντρώνεται αποκλειστικά σε συνδέσμους που οδηγούν σε απτές βελτιώσεις στην κατάταξη της ιστοσελίδας σας.

Τοπικό SEO

Οι καταναλωτές απευθύνονται συχνά στο διαδίκτυο όταν ενδιαφέρονται να βρουν προϊόντα ή υπηρεσίες στην περιοχή τους. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην τοπική αναζήτηση, ώστε να αυξήσετε τα έσοδά σας από τους τοπικούς καταναλωτές.

Δημιουργία Landing page

Η έμπειρη ομάδα μας θα αναπτύξει landing pages με τον τέλειο συνδυασμό λέξεων-κλειδιών, για να προσελκύσει την προσοχή των χρηστών στις μηχανές αναζήτησης. Οι προσεκτικά δημιουργημένες και φιλικές προς το χρήστη σελίδες μας, εμπλουτίζουν το περιεχόμενο.

SEO Content Marketing

Η δημοσίευση μεγάλου περιεχομένου κατατάσει την ιστοσελίδα σας πιο ψηλά στις μηχανές αναζήτησης. Θα σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε μια στρατηγική μάρκετινγκ που κερδίζει την προσοχή των μηχανών αναζήτησης και φέρνει περισσότερες προοπτικές στην ιστοσελίδα σας.

Η επιτυχία είναι μερικά κλικ μακριά!