Παρέχουμε γρήγορο, αξιόπιστο και ασφαλές hosting για προσωπική και επαγγελματική χρήση. Η ομάδα μας βοηθά τους πελάτες να αποκτήσουν την ιστοσελίδα τους στο διαδίκτυο και να φιλοξενηθεί σε μεγάλα και αξιόπιστα data centers με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Εάν μεταφέρετε μια υπάρχουσα ιστοσελίδα σε δικό μας hosting, θα συνεργαστούμε στενά με την προηγούμενη εταιρεία σας, για να διασφαλίσουμε ότι όλα τα αρχεία και οι βάσεις δεδομένων θα μεταφερθούν με ασφάλεια.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες φιλοξενίας της Pavla S.A.

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας

Δώστε στο site σας ταχύτητα και αξιοπιστία. Μειώστε το χρόνο φόρτωσης στο τριπλάσιο και αποφύγετε τις διακοπές λειτουργίας. Αυξήστε τους ταυτόχρονους χρήστες χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση στην φόρτωση των δεδομένων.

Storage Systems

Εξαιρετικά αξιόπιστα συστήματα αποθήκευσης σε αδιάκοπη λειτουργία. 250.000 IOPS, Dual Independent Hardware, έως 4GB / sec

Συστήματα διαχείρισης Βάσεων Δεδομένων

Γρήγορα και αξιόπιστα συστήματα βάσεων δεδομένων με εγγύηση λειτουργίας και προσωρινής αποθήκευσης. Βέλτιστη χρήση πόρων του server στην τρέχουσα βάση δεδομένων. Mysql xtraDB cluster, Hadoop, Mongo DB, Sphinxsearch, Couchdb, Redis.

Cache Servers – CDN

Επιταχύνετε και ασφαλίστε την ιστοσελίδα σας χρησιμοποιώντας το δικό σας CDN. Χρησιμοποιήστε τις πλήρεις δυνατότητες του varnish και του nginx για να έχετε την βέλτιστη μέθοδο προβολής. Διαχωρίζοντας το SSL σας, διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τα αιτήματα για την υποστήριξη του διακομιστή. Το HTTP2 και η ταχύτητα είναι ήδη εδώ.

Disaster Recovery Systems

Τα δεδομένα σας σε δύο ή περισσότερα μέρη. Εξασφαλίστε ασφάλεια για την επιχείρησή σας έχοντας τα δεδομένα σας σε μία ή περισσότερες τοποθεσίες. Αποφύγετε τεράστιους χρόνους διακοπής και απώλεια δεδομένων.

Αυτοματοποίηση Εργασιών

Ανεξάρτητα από το πόσο πολύπλοκες ή εξαρτημένες είναι οι εργασίες σας, μπορούν να αυτοματοποιηθούν. Ανακτήστε τον πολύτιμο χρόνο σας για να επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας και αφήστε τις επαναλαμβανόμενες και χρονοβόρες διαδικασίες στην δική μας αυτοματοποίηση.