Παρέχουμε γρήγορες, αξιόπιστες και ασφαλείς υπηρεσίες hosting, τόσο για προσωπική, όσο και για επαγγελματική χρήση. Η ομάδα μας βοηθά τους πελάτες να αποκτήσουν παρουσία στο διαδίκτυο και να φιλοξενήσουν την ιστοσελίδα τους σε μεγάλα και αξιόπιστα data centers με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Εάν μεταφέρετε μια υπάρχουσα ιστοσελίδα σε δικό μας hosting, θα συνεργαστούμε στενά με την προηγούμενη εταιρεία σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι όλα τα αρχεία και οι βάσεις δεδομένων θα μεταφερθούν με ασφάλεια, αποφεύγοντας οποιαδήποτε διαρροή δεδομένων.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες φιλοξενίας της Pavla S.A.

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας

Δίνουμε στο site σας ταχύτητα και αξιοπιστία, μειώνοντας το χρόνο φόρτωσης στο τριπλάσιο και αποφέυγοντας τις διακοπές λειτουργίας. Η ομάδα της Pavla S.A. προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις, αυξάνοντας τους ταυτόχρονους χρήστες στην ιστοσελίδα σας, χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση στην φόρτωση των δεδομένων.

Storage Systems

Προσφέρουμε αξιόπιστα συστήματα αποθήκευσης σε αδιάκοπη λειτουργία 250.000 IOPS, Dual Independent Hardware, έως 4GB/sec.

Συστήματα διαχείρισης Βάσεων Δεδομένων 

Διαθέτουμε ταχύτατα και αξιόπιστα συστήματα βάσεων δεδομένων, με εγγύηση λειτουργίας και προσωρινής αποθήκευσης. Βέλτιστη χρήση πόρων του server στην τρέχουσα βάση δεδομένων. Mysql xtraDB cluster, Hadoop, Mongo DB, Sphinxsearch, Couchdb, Redis.

Cache Servers – CDN 

Επιταχύνετε και ασφαλίστε την ιστοσελίδα σας, χρησιμοποιώντας το δικό σας CDN. Αξιποιήστε τις πλήρεις δυνατότητες του varnish και του nginx, για να έχετε την βέλτιστη μέθοδο προβολής. Διαχωρίζοντας το SSL σας, διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τα αιτήματα για την υποστήριξη του διακομιστή. Το HTTP2 και η ταχύτητα είναι ήδη εδώ.

Disaster Recovery Systems 

Χωρίστε τα δεδομένα σας σε δύο ή περισσότερα μέρη και σώστε τα σε μία ή περισσότερες τοποθεσίες, εξασφαλίζοντας ασφάλεια για την επιχείρησή σας και αποφεύγοντας τεράστιους χρόνους διακοπής και πιθανή απώλεια δεδομένων.

Αυτοματοποίηση Εργασιών

Ανεξάρτητα από το πόσο πολύπλοκες ή εξαρτημένες είναι οι εργασίες σας, αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορούν να αυτοματοποιηθούν. Ανακτήστε τον πολύτιμο χρόνο σας προς όφελος της επιχείρησής σας και απευθυνθείτε σε εμάς για την αυτοματοποίηση επαναλαμβανόμενων και χρονοβόρων διαδικασιών.