Οι καταναλωτές βομβαρδίζονται συνεχώς με πληροφορίες όταν σερφάρουν στο διαδίκτυο. Για να κερδίσετε την προσοχή τους πρέπει να επικοινωνήσετε με σαφήνεια και να συνθέσετε μια συναισθηματική σχέση με το κοινό σας.
Ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε είναι να αναφέρετε την ιστορία του brand της εταιρίας σας. Πρέπει να εξηγήσετε από πού ήρθατε και πού πηγαίνετε. Με τι είστε παθιασμένοι και τι σας κάνει διαφορετικούς από τους ανταγωνιστές σας.

Η Pavla S.A. μπορεί να σας βοηθήσει να πείτε την ιστορία του brand σας, μέσω οπτικά εντυπωσιακών εμπειριών στο διαδίκτυο με τον επιθυμητό αντίκτυπο. Διαθέτουμε τις απαιτούμενες δεξιότητες για την παροχή φρέσκων, καινοτόμων και εμπνευσμένων ιστοσελίδων και web εφαρμογών, που δημιουργούν προσδοκίες.

Η ομάδα μας συνδυάζει άψογα την τεχνολογία και το σχεδιασμό για να προσφέρει διαδικτυακές εμπειρίες με μεγάλη έμφαση στη χρηστικότητα. Οι χρήστες θα αγαπήσουν τη χρήση της ιστοσελίδας ή της web εφαρμογής – γεγονός που βελτιώνει την ικανοποίηση του πελάτη, την εμπιστοσύνη στο brand και την εμπλοκή του χρήστη.

Τα 20 και πλέον χρόνια εμπειρίας μας στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων, μάς έχουν διδάξει τα βήματα που χρειάζονται ώστε να επικοινωνηθεί αποτελεσματικά στο διαδίκτυο το μήνυμα του εκάστοτε brand. Θα συνδυάσουμε την καλή πληροφόρηση για την αγορά, το μοντέρνο σχεδιασμό, την επιχειρηματική στρατηγική, τα προηγμένα αναλυτικά στοιχεία και τη χρηστικότητα για να δημιουργήσουμε την τέλεια online πλατφόρμα για την επιχείρησή σας.

Σε όλα μας τα έργα η συνεργασία έχει βασική προτεραιότητα. Ακούμε προσεκτικά, σχεδιάζουμε προσεκτικά και στη συνέχεια ενεργούμε. Οι δημιουργικές και τεχνικές ομάδες μας θα συνεργαστούν στενά μαζί σας καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου. Αυτό διασφαλίζει ότι λαμβάνετε ένα τελικό προϊόν που υπερβαίνει τις προσδοκίες σας. Ειδικευόμαστε σε:

Σχεδιασμός ιστοσελίδων προσαρμοζόμενων σε κάθε συσκευή

Για να είναι επιτυχείς, οι σύγχρονες web εφαρμογές πρέπει να λειτουργούν σε μια γκάμα συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των κινητών τηλεφώνων, των tablet και των υπολογιστών. Δημιουργούμε όμορφες ιστοσελίδες κυρίως μέσα από τη σκοπιά των φορητών συσκευών, για να διασφαλίσουμε ότι ο χρήστης μπορεί να έχει εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενό σας από παντού.

Συστήματα Διαχείρησης Περιεχομένου

Δημιουργούμε προσαρμοσμένες λύσεις CMS που έχουν σχεδιαστεί για να σας δίνουν πλήρη έλεγχο της ιστοσελίδας σας. Θα έχετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Η επιτυχία είναι μερικά κλικ μακριά!