ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΛΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Mε την χρήση ενός αξιόπιστου συστήματος τηλεματικής για διαχείριση στόλου οχημάτων και την αντίστοιχη συσκευή εγκατεστημένη στα οχήματά σας, έχετε την δυνατότητα να τα παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο (24/7/365) και να λαμβάνετε αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις από αυτά.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΛΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

MOBILE DEVELOPMENT

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια ραγδαία αύξηση των «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων (smartphones), τα οποία έχουν καταφέρει να εισαχθούν για τα καλά στην καθημερινή μας ζωή καθώς το mobile development εξελίσσεται.

MOBILE DEVELOPMENT

SEO – ONLINE MARKETING

Με τη χρήση νέων τεχνολογιών ο διάλογος με τον πελάτη διαδικτυακά είναι από τις κύριες μορφές επικοινωνίας μια εταιρίας. Δώστε την απαραίτητη προσοχή στο SEO και στο online marketing και βγείτε κερδισμένοι!

SEO – ONLINE MARKETING

WEB DEVELOPMENT

Στο σύγχρονο κόσμο της τεχνολογίας και του διαδικτύου, η ιστοσελίδα μιας επιχείρησης είναι το κύριο μέσο προβολής στο αγοραστικό κοινό. Ανακαλύψτε τις δυνατότητες που σας δίνει η εμπειρία μας στο χώρο του web development.

WEB DEVELOPMENT

GRAPHIC DESIGN

Σήμερα η εταιρική ταυτότητα μιας εταιρίας και η συνολική προβολή της στο χώρο της οπτικής επικοινωνίας, αποτελεί το σημαντικότερο μέσο προσέλκυσης πελατών/συνεργατών.

GRAPHIC DESIGN

NEWSLETTER MARKETING

Το Newsletter Marketing είναι ένας από τους εύκολους και γρήγορους τρόπους επικοινωνίας μιας επιχείρησης με το κοινό. Η σωστή σχεδίαση και στοχοποιημένη αποστολή των e-mail της εταιρίας σας προς τους στους πελάτες σας, αποτελεί στρατηγική μέθοδο για την προώθηση της διαφημιστικής σας καμπάνιας.

NEWSLETTER MARKETING