ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Φιλοσοφία μας

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Βασίζουμε την επιτυχία μας στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας και την άψογη λειτουργία των εγκατεστημένων συστημάτων μας.

Όραμα

Άρτιες & σταθερές σχέσεις με συνεργάτες & πελάτες. Σκοπός μας να είμαστε ενήμεροι της πιο σύγχρονης τεχνολογίας και να την χρησιμοποιούμε για την βέλτιστη δυνατή απόδοση.

Ιστορικό

Είμαστε κοντά στους πελάτες μας από το 1965. Η ΠΑΥΛΑ Α.Ε. έκανε την πρώτη εφαρμογή με χειροκίνητες μηχανές έκδοσης εισιτηρίων από τους εισπράκτορες στα τρόλλευ της Αθήνας.

Παραθέτουμε μερικά κρίσιμα σημεία της ιστορίας της εταιρίας μας.

2016

Το Topostext τιμήθηκε με την απονομή του 2016 Digital Humanities Award, ως Καλύτερη Ενασχόληση Κοινού στην προώθηση της εκτίμησης των κλασικών σπουδών, με χρήση ψηφιακών μέσων. Πολλά ευχαριστώ στην κοινωνία  χρηστών του Topostext, που έδειξαν την υποστήριξη τους ψηφίζοντας το.

2013

Αρχή λειτουργίας κέντρου εφαρμογών και δημιουργίας ιστοτόπων. Εξειδίκευση στην κατασκευή εφαρμογών και ιστοτόπων για τρίτους και για την εταιρεία μας. Παράδειγμα μιας τρομερά επιτυχημένης εφαρμογής, το ToposΤext, με υποστήριξη του ιδρύματος Λασκαρίδη.

2012

Δημιουργία τμήματος FO παρακολούθησης και διαχείρισης στόλου οχημάτων και σκαφών. Το υπερσύγχρονο σύστημα μας χειρίζεται σήμερα πάνω από 1000 οχήματα.

2007

Πρώτη εγκατάσταση 200 ηλεκτρονικών πινακίδων (LED) πληροφοριών σε στάσεις επιβατών του ΟΑΣΘ στην Θεσσαλονίκη.
1978

Πρώτη εγκατάσταση αυτόματων μηχανών έκδοσης  εισιτηρίων στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ. Ακυρωτικά μηχανήματα στα λεωφορεία του ΟΣΥ στην Αθήνα. Μέχρι σήμερα έχουμε εγκαταστήσει πάνω από 4.000 μηχανήματα ακύρωσης εισιτηρίων και πάνω από 1.000 μηχανήματα έκδοσης στην Ελληνική αγορά.

1965

Πρώτη εφαρμογή μηχανών έκδοσης εισιτηρίων στην Ελλάδα. Χειροκίνητες μηχανές ALMEX στους εισπράκτορες των κίτρινων τρόλευ.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Tα πρόσωπα πίσω από τις ιδέες!

 • null

  Τάκης

  Our President

 • null

  Βλάσης

  Our CEO

 • null

  Πάνος

  Sales Advisor

 • null

  Στέλιος

  Sales Advisor

 • Project manager

  Χριστίνα

  Project Manager – Mobile Developer

 • frontend developer

  Γιώργος

  Frontend Developer

 • UI/UX Developer

  Δήμητρα

  UI/UX Developer

 • null

  Εύα

  Administrator

 • null

  Στείλτε μας βιογραφικό!

Δείτε τις

ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ

Laravel

Angular

WordPress

Joomla

Opencart

Prestashop

Core PHP

CodeIgniter

Java

Objective C

Swift

Leaflet.js

Sketch

Photoshop

Illustrator

InDesign