Παρκόμετρα

Home » Προϊόντα » Παρκόμετρα

ΠΑΡΚΟΜΕΤΡΑ

Η Νο1 Επιλογή Πληρωμής

Η σειρά ELITΕ των συστημάτων πληρωμής παρέχει στον διαχειριστή μια ευρεία γκάμα επιλογών για την διαχείριση ενός συστήματος στάθμευσης.

  • Στάθμευση Pay & Display

  • Στάθμευση ανά θέση

  • Στάθμευση με χρήση κλειστών συστημάτων (μπάρες)

  • Στάθμευση με καταγραφή του αριθμού κυκλοφορίας του οχήματος.

  • Στάθμευση σε εγκαταστάσεις αναψυχής

  • Έκδοση εισιτηρίων για οργανισμούς συγκοινωνιών

  • Πληρωμή για την φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων

Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε κατά τη σχεδίαση, έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι η μηχανή θα είναι φιλική προς το περιβάλλον. Ήταν σημαντικό να διασφαλιστεί ότι τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι συμβατά με τις προδιαγραφές του προτύπου WEEE όταν φθάσουν στο τέλος του χρόνου ζωής τους, δηλαδή πάνω από 75% ανακυκλώσιμα και ανακτήσιμα. Η σειρά ELITE υπερκαλύπτει και τις 2 απαιτήσεις για πάνω από 90%.

Η σειρά ELITE διαθέτει κυψελική σχεδίαση και έχει τη μεγαλύτερη ευελιξία και λειτουργίες διαθέσιμες για τον διαχειριστή σήμερα. Μπορεί να λειτουργεί με ή χωρίς μετρητά με δυνατότητα έκδοσης 8000 εισιτηρίων.

Η πληρωμή με μετρητά μπορεί να γίνει με κέρματα και χαρτονομίσματα. Διαθέτει κερματοδέκτη ανάγνωσης 15 διαφορετικών κερμάτων, ενώ ο αναγνώστης χαρτονομισμάτων είναι υψηλής ποιότητας και παρέχει 100% ασφάλεια έναντι των παραποιημένων χαρτονομισμάτων.

Επιλογές πληρωμής:


Κάρτα άνευ επαφής
Κάρτα άνευ επαφής
Ηλεκτρονικό πορτοφόλι
Ηλεκτρονικό πορτοφόλι
Πιστωτική Κάρτα
Πιστωτική Κάρτα
Έξυπνη Κάρτα
Έξυπνη Κάρτα
Κέρματα
Κέρματα
Χρεωστική Κάρτα
Χρεωστική Κάρτα
Χαρτονομίσματα
Χαρτονομίσματα

Προηγμένη ασφάλεια

Η σειρά ELITE είναι κατασκευασμένη έτσι ώστε να παρέχει το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας των μετρητών. Έχουν χρησιμοποιηθεί εξελιγμένα υλικά σε συνδυασμό με τη χρήση προηγμένων συστημάτων ηλεκτρονικής ασφάλισης. Η μηχανή διαθέτει νομισματοδόχο 6 λίτρων και προαιρετικά με κασέτα για τη συλλογή των χαρτονομισμάτων. Ο νομισματοδόχος ασφαλίζει αυτόματα κατά την αφαίρεσή του και διαθέτει δύο λαβές για την ασφαλή μεταφορά του.

Η διαδικασία συλλογής και αντικατάστασης των νομισματοδόχων είναι η γρηγορότερη και ασφαλέστερη στην κατηγορία. Η Metric Group Ltd διαθέτει τη λύση αυτή σε όλα τα μοντέλα της σειράς ELITE. Ο υπάλληλος μεταφοράς δεν έχει καμία πρόσβαση στο περιεχόμενο των νομισματοδόχων και όλη η διαδικασία αφαίρεσης μπορεί να καταγραφεί.

Δυνατότητα έκδοσης 8.000 εισιτηρίων

Με την χρήση δύο εκτυπωτών η μηχανή μπορεί να εκδόσει έως και 8.000 εισιτήρια, έχοντας έτσι πολύ μεγάλη αυτονομία.

Δικτύωση

Η σειρά ELITE μπορεί να διαχειριστεί μέσου δικτύου GSM/GPRS. Το λογισμικό ASLAN παρέχει στον διαχειριστή εικόνα της μηχανής σε πραγματικό χρόνο και λεπτομερή στατιστικά. Το σύστημα παρέχει συνολική διαχείριση και πληροφόρηση στον διαχειριστή.

Λογισμικό Διαχείρισης

Η Metric Group Ltd είναι πρωτοπόρος στην κεντρική διαχείριση συστημάτων στάθμευσης και στο λογισμικό ASLAN είναι συνδεδεμένες σήμερα πάνω από 20.000 μηχανές παγκοσμίως (σύνδεση GSM/GPRS). Η «τεχνολογία αναφοράς» σε πραγματικό χρόνο, παρέχει ακριβείς πληροφορίες για την διαχείριση των συστημάτων στάθμευσης και είναι ζωτικής σημασίας για την μεγιστοποίηση των εσόδων, τον έλεγχο κόστους και την αποτελεσματική αξιοποίηση του προσωπικού.

Η παροχή αμφίδρομης επικοινωνίας των μηχανών με το γραφείο διαχείρισης είναι στη διάθεση των διαχειριστών. Είναι διαθέσιμη η επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο μέσω σύνδεσης δικτύων GSM, GPR, LAN ή WiFi, επιτρέποντας έτσι στους διαχειριστές να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα των εγκατεστημένων μηχανών. Οι διαθέσιμες πληροφορίες αφορούν τη διαθεσιμότητα του χαρτιού εκτύπωσης, εισιτηρίων, την πληρότητα του χρηματοκιβωτίου, τις ειδοποιήσεις που έχει στείλει η μηχανή, όπως επίσης και μια ολοκληρωμένη λίστα συναλλαγών για λογιστική ή στατιστική ανάλυση. Το λογισμικό είναι 100% διαδικτυακό και προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή έχει σύνδεση στο διαδίκτυο. Περιλαμβάνει επίσης σύνδεση με Google Earth™ Google Maps™ και με συσκευές πλοήγησης όπως TomTom™ ή Garmin™.