ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΛΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Posted on

Mε την χρήση ενός αξιόπιστου συστήματος τηλεματικής για διαχείριση στόλου οχημάτων και την αντίστοιχη συσκευή εγκατεστημένη στα οχήματά σας, έχετε την δυνατότητα να τα παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο (24/7/365) και να λαμβάνετε αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις από αυτά.
Η εφαρμογή διαχείρισης στόλου οχημάτων Pavlagis διατίθεται για οποιαδήποτε συσκευή είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο (Η/Υ, Laptop, Tablet, Smartphone).
Πρόκειται για ένα σύστημα διαχείρισης στόλου οχημάτων σε πραγματικό χρόνο, με την χρήση των τεχνολογιών GPS & GSM. Σας επιτρέπει τον έλεγχο και τον συντονισμό όλων των οχημάτων και των οδηγών, την ανάλυση και διαμόρφωση των δρομολογίων μέσω διαφόρων ειδοποιήσεων και αναφορών, με αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγικότητας, την αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας και τον έλεγχο του κόστους.

Οφέλη από τη χρήση της εφαρμογής

 • Έλεγχος της συνολικής κίνησης του στόλου
 • Μείωση του χρόνου αδράνειας των οχημάτων
 • Άμεση και γρήγορη προσαρμογή ακόμα και σε απρόβλεπτα γεγονότα
 • Βέλτιστη εξυπηρέτηση πελατών
 • Αυξημένη ασφάλεια οχημάτων και οδηγών
 • Μείωση του λειτουργικού κόστους και αύξηση της παραγωγικότητας

Η ολοκληρωμένη λύση μας για την διαχείριση στόλου οχημάτων (με την χρήση των κατάλληλων αισθητήρων και περιφερειακών) παρέχει σημαντικές πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο όπως:

 • Θερμοκρασία ψυκτικού θαλάμου

 • Άνοιγμα πόρτας οδηγού ή θαλάμου εμπορευμάτων

 • Άνοιγμα τάπας καυσίμου

 • Αναγνώριση ταυτότητας οδηγού (iButton)

 • Δεδομένα από τον εγκέφαλο του οχήματος (CANbus)

 • Απομακρυσμένη λήψη δεδομένων ταχογράφου

 • Διασύνδεση με καταγραφικά θερμοκρασίας και ψυκτικά (Euroscan, Thermoking, Optitemp, Carrier)

 • Κατανάλωση καυσίμου και περιεχόμενο δεξαμενής

 • Προγραμματισμό για συντήρηση, ΚΤΕΟ, κάρτα καυσαερίων, κ.λ.π.

διαχείριση στόλου οχημάτων

Πλήθος αναφορών είναι επίσης διαθέσιμες, όπως κίνησης οχημάτων, στάσεων, ώρας έναρξης και λήξης δρομολογίων, συνολικού χρόνου στάσης/στάθμευσης/αδράνειας, χιλιομετρικής κίνησης οχημάτων και άλλες με δυνατότητα εξαγωγής τους σε αρχείο excel/PDF για περαιτέρω επεξεργασία.

Μπορούμε να παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις ανάλογα με τις δικές σας απαιτήσεις και ανάγκες. Η εφαρμογή για τη διαχείριση στόλου οχημάτων Pavlagis είναι πλήρως παραμετροποιήσιμη και μπορεί να προσφέρει ακριβώς τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Από «απλή» εποπτεία των οχημάτων σας μέχρι ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης στόλου.

Η επιλογή ενός συστήματος διαχείρισης στόλου δεν είναι ένας απλός έλεγχος των υπαλλήλων σας. Αποσκοπεί πρωταρχικά στην μείωση των λειτουργικών δαπανών της κάθε επιχείρησης. Με την μειώση της δαπάνης των καυσίμων και της συντήρησης των οχημάτων επιτυγχάνεται επιστροφή της επένδυσης σας μέσα στους πρώτους μήνες χρήσης του συστήματος.

Συνοπτική Περιγραφή Εφαρμογής

Αποτύπωση όλων των οχημάτων στον χάρτη

Με πλήρη στοιχεία για κάθε όχημα, εν κινήσει, σταματημένο, σε αδράνεια, ταχύτητα, διάρκεια στάσης κ.λ.π.

Αναπαράσταση δρομολογίων

Επιλεγμένη αναπαράσταση διαδρομής για κάθε όχημα και για κάθε χρονική περίοδο με αποθηκευμένο ιστορικό δύο (2) ετών.

Εισαγωγή σημείων ενδιαφέροντος στον χάρτη (πελατολόγιο)

Εισαγωγή ολόκληρου του πελατολογίου στον χάρτη και λήψη αναφορών σχετικά με την επισκεψιμότητα των οχημάτων (ημέρα, ώρα, διάρκεια κ.λ.π.).

Γεωπερίφραξη

Περιορισμός κίνησης οχημάτων σε συγκεκριμένες γεωγραφικές ζώνες και αυτόματη ειδοποίηση σε περίπτωσης εισόδου ή εξόδου από αυτές.

Έλεγχος θερμοκρασίας ψυκτικού θαλάμου

Με την εγκατάσταση ψηφιακού αισθητήρα/ων θερμοκρασίας στον ψυκτικό θάλαμο, παρέχεται άμεση ενημέρωση για την τρέχουσα θερμοκρασία, καθώς και αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις, σε περίπτωση που η θερμοκρασία τεθεί εκτός των προκαθορισμένων ορίων. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης των διακυμάνσεων θερμοκρασίας κάθε οχήματος, από την έναρξη μέχρι την λήξη κάθε δρομολογίου.

Παραγωγή αναφορών

Δημιουργία και εκτύπωση αναφορών με βάση διανυθέντα χιλιόμετρα, στάσεις, αδράνεια, θερμοκρασία, άνοιγμα – κλείσιμο πόρτας και όποια άλλη πληροφορία επιλεγεί, για προκαθορισμένη χρονική περίοδο.

Η εφαρμογή , με πλήθος λειτουργιών, είναι διαθέσιμη και για χρήση από smartphones. Μπορείτε να την κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ από το Google play (Android) ή το App Store (iOS).

Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε σε ελάχιστο χρόνο να δείτε την θέση των οχημάτων σας, να παρακολουθήσετε την τροχιά τους, να ενημερωθείτε για τις θερμοκρασίες των ψυκτικών θαλάμων, κ.λ.π. και να λάβετε άμεσα τις ειδοποιήσεις που έχετε ορίσει.

διαχείριση στόλου οχημάτων


Εκδήλωση ενδιαφέροντος